Facebook iconTwitter icon
B2B-Network:
Loader
Thumb original 109639 r7 pur storage cloud buyers ebook nl
Client: Pure Storage Ltd
Format: Whitepaper
Size: 1.49 MB
Language: Dutch
Date: 03.07.2019

Hybride Cloud-koopgids: Tips voor de ontwikkeling van effectieve Hybrid Cloud-datastrategieën

In het cloudtijdperk zijn bedrijven op zoek naar de beste cloudstrategie om de flexibiliteit te vergroten, de kosten te verlagen en meer innovatie te stimuleren. Sommige bedrijven hebben geëxperimenteerd door alles te verplaatsen naar de Public Cloud. Al snel kwamen zij erachter deze niet geschikt is voor elke applicatie, hetgeen een aanzienlijke port-inspanning en stijgende kosten met zich meebrengt zonder de verwachte voordelen te leveren. Andere bedrijven kozen voor een "cloud first"-aanpak waarbij nieuwe projecten, waaronder applicatie-updates en-vervangingen, gericht zijn op de Public Cloud. Deze aanpak hielp IT-teams om zich beter bewust te worden van de cloud, maar de resultaten variëren nogal grotendeels vanwege dezelfde redenen.

Eigenlijk is er geen gemakkelijk alternatief voor het zorgvuldig nadenken over de vereisten van uw applicaties en uw bedrijf. Er zijn veel overwegingen bij Hybride Cloud-implementaties - van het migreren naar een cloud-native applicatie-architectuur, het optimaliseren van applicaties met gedeeltelijke aanpassingen om gebruik te maken van cloud-native functies tot rehosting door applicaties naar de cloud te migreren zonder codewijzigingen. Daarom kiezen de meeste bedrijven nu voor een Hybride Cloud-benadering, waarbij elke applicatiewerklast in de omgeving draait die het best aansluit bij zowel de applicatiebehoeften als de zakelijke behoeften.

Een effectieve Hybrid Cloud-strategie houdt rekening met de realiteit van uw bestaande IT-activiteiten. U dient zich voor te bereiden op de toekomst zonder het verleden te negeren. Dit kan betekenen dat Privat Cloud, SaaS- en PaaS-cloudservices en Public Cloud worden gecombineerd, waarbij traditionele bedrijfsapplicaties en cloud-native applicaties worden ondersteund of waarbij de mogelijkheid bestaat om VM's en containers in dezelfde omgeving te draaien.

Deze koopgids geeft advies om u te helpen de effectiviteit van uw Hybrid Cloud te vergroten met een focus op datastrategieën voor het uitvoeren van hybride applicaties. De gids omvat: suggesties voor diensten die de Public Cloud vriendelijker maken voor bedrijfsapplicaties, gerichte updates die u zou moeten overwegen voor uw datacentra/Private Cloud en benaderingen voor gegevensbescherming die geschikt zijn voor Hybrid Cloud-omgevingen en moderne zakelijke behoeften. We hopen dat de koopgids u een aantal inzichten biedt die u helpen beter geïnformeerde cloudgerelateerde beslissingen te nemen voor uw organisatie.

Free Download
Please enter your contact information and click the download button. You will receive an email with your download link.
I have read and understood the privacy/terms and conditions and consent to the ascertainment, conversion, utilisation and dissemination of the data I have entered into this registration form. The B2B Media Group and originator/sponsor Pure Storage Ltd of the document may use my contact data for the purpose of B2B marketing (via e-mail, phone, display and postal) until such time as I withdraw my consent. My agreement to the company and our partner as shown below can be revoked at any time via an E-Mail to the following address: datenschutz@b2bmg.de ( Subject: Pure Storage Ltd)

Privacy / download conditions:

Date: 1.8.2018

Client

  • B2B Media Group GmbH, Bahnhofstraße 5, 91245 Simmelsdorf (B2B MG)
  • B2B Media Group EMEA GmbH, Bahnhofstraße 5, 91245 Simmelsdorf (B2B MG)

Partner

  • Pure Storage Ltd
Fields marked with * are mandatory