Client: Dell
Format: Whitepaper
Size: 309 KB
Language: Nederlands
Date: 04.02.2021

Beveiligingsrisico's en naleving van de regelgeving in een uitdagend landschap beheren - Hoe belangrijke technology partners meegroeien met uw organisatie

Leidinggevenden die vóór hun toetreding tot de raad van bestuur en de uitvoerende comités, werkzaam waren op het gebied van beveiliging, weten dat beveiliging statistieken die controletools weergeven of het aantal malware aanvallen tellen, van relatief weinig waarde zijn voor degenen die strategische en budgettaire beslissingen moeten nemen. Het beschermen van gevoelige data van het bedrijf, de medewerkers en hun klanten is niet alleen het naleven van de regelgeving. Het is bittere noodzaak voor het bedrijf. Beheer van de beveiliging van het bedrijf is geen sinecure. De huidige beveiliging omgeving wordt steeds complexer en is lastig te beheren. Bedrijven hebben moeite om daarvoor de geschikte mensen te vinden. Dit is precies de reden waarom we de juiste technologiepartners nodig hebben om samen de doelstellingen op het gebied van beveiliging, risico's en naleving van de regelgeving te bevorderen.

De verspreiding van apparaten heeft geleid tot een explosie van data. Daarom is er steeds meer vraag naar cyber- en data beveiliging door organisaties die hun data willen beschermen, ongeacht waar die data zich in een grote onderneming bevinden.

Het gebrek aan vaardigheden om gelijke tred te houden met de voortdurend veranderende aard van de bedreigingen voor de beveiliging, is een reden tot bezorgdheid. Het aanbieden van beveiligingstrainingen, beroepsmatig of via certificeringen, zal het personeel slagvaardiger maken, maar over het algemeen blijkt dat werknemers niet in staat zijn om adequaat te reageren op de alsmaar veranderende bedreigingen voor de beveiliging.

Learn more about Dell Technologies solutions powered by Intel vPro® Platform.

Free Download
Please enter your contact information and click the download button. You will receive an email with your download link.

Dell Technologies and its group of companies ("Dell") would love to stay in touch to hear about your needs and to keep you updated on products, services, solutions, exclusive offers, and special events. For more details about our information practices, see our Privacy Statement. You can unsubscribe at any time.

Yes, I would like Dell to contact me by email.
Yes, I would like Dell to contact me by phone.
I consent to B2B Media Group GmbH with its affiliated companies and Dell processing my data for marketing purposes, in particular for marketing-related contact via email and telephone.

You can withdraw your consent at any time by emailing privacy@b2bmg.com (subject: Dell). Further information can be found in the Privacy Notice.

Privacy / download conditions:

Date: 1.8.2018

Client

  • B2B Media Group GmbH, Bahnhofstraße 5, 91245 Simmelsdorf (B2B MG)

Partner

  • Dell
Fields marked with * are mandatory